Εμείς

Σπαστές Πόρτες, Γκαραζόπορτες, Αυτόματες Πόρτες

Η εταιρεία AUTOMATIC DOOR SYSTEMS Κ. ΠΛΑΤΗΣ πρωτοπόρος στον τομέα αυτόματων πορτών και μηχανισμών αυλοθύρων κατοικίας και βιομηχανίας. Εισάγει απευθείας από κατασκευαστικούς οίκους Ευρώπης και Αμερικής (από το 1989) εμπορεύεται και τοποθετεί πόρτες και μηχανισμούς.

Το 2002 προχωρήσαμε στο επόμενο βήμα, συνεχίζοντας την πρωτοπορία μας, επεκταθήκαμε στην κατασκευή σπαστών μονωμένων πορτών κατοικίας και βιομηχανίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια χρονιά η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε με ISO 9001 για την μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση των πορτών αυτών.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τόσο σε πωλήσεις χονδρικής όσο και λιανικής. Στον τομέα χονδρικής συνεργάτες μας διαπιστευμένοι στις αυτόματες πόρτες από όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τα προϊόντα μας καθώς και μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες ανάδοχοι έργων ιδιωτών και Δημοσίου.

Η εταιρεία μας παρέχει τα προϊόντα, τα ανταλλακτικά και το σέρβις.

Διαπιστευμένος Συνεργάτης για Πελοπόννησο – Κ.Ελλάδα – Ιόνια Νησιά

Σπαστές πόρτες κατοικίας, βιομηχανικές πόρτες, βιομηχανικά ρολά, βυθιζόμενες μπάρες γκαραζόπορτες είναι μερικές από τις κατηγορίες προϊόντων που διαθέτει η εταιρία Κ.ΠΛΑΤΗΣ.

Βιομηχανικές Πόρτες
Βιομηχανικές Πόρτες
Βιομηχανικές Πόρτες

Πιστοποιήσεις

ISO-9001.2019_t
Πιστοποίηση Πλατής
Πιστοποίηση Αγγλικά Πλατής
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ